Απεργια Αυριο Στα Μεσα Μαζικησ Μεταφορασ : Μποτιλιαρισμένοι δρόμοι στην Αττική - Δείτε την κίνηση ... - Με απεργίες υποδέχονται οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας την είδηση της υπαγωγής των συγκοινωνιακών δεκο στο υπερταμείο των ιδιωτικοποιήσεων.

Απεργια Αυριο Στα Μεσα Μαζικησ Μεταφορασ : Μποτιλιαρισμένοι δρόμοι στην Αττική - Δείτε την κίνηση ... - Με απεργίες υποδέχονται οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας την είδηση της υπαγωγής των συγκοινωνιακών δεκο στο υπερταμείο των ιδιωτικοποιήσεων.. Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) του οασα και οασθ για τα έτη 2020 και 2021 και τι χρειάζονται οι κάτοικοι αττικής και θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες. Αναλυτικά το πρόγραμμα για το πώς θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με 24ωρες απεργίες. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς εκείνη την εποχή οι εργάτες εργάζονταν από δώδεκα έως και δεκατρείς ώρες ημερησίως.1.

Ακυρώνεται η συζήτηση της ερώτησης για τα μμμ. Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες. Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα σταθερής τροχιάς. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μεσα μαζικησ μεταφορασ από το pagenews.gr. Την απόφαση έλαβαν οι συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών κατά την χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου.

ΟΑΕΔ - Κοινωνικός τουρισμός 2021: Λήγει η προθεσμία ...
ΟΑΕΔ - Κοινωνικός τουρισμός 2021: Λήγει η προθεσμία ... from www.ekklisiaonline.gr
Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) του οασα και οασθ για τα έτη 2020 και 2021 και τι χρειάζονται οι κάτοικοι αττικής και θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το μετρό. Τροποποιούν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. Τι θα ισχύσει στα μέσα μαζικής μεταφοράς. • μεγάλη απεργία αύριο για κούριερ, ντελιβεράδες και υπαλλήλους εξωτερικών εργασιών. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μεσα μαζικησ μεταφορασ από το pagenews.gr.

Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν την προσεχή πέμπτη οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για το πώς θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι εργαζόμενοι στα σταθερά μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ξεσηκώνονται για να σταματήσουν τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που απειλούν το ιερότερο δικαίωμα του εργαζόμενου, τη σύνταξη. Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε. Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. 17/12/10 έχουν απεργία τα μέσα μεταφοράς? Απεργία αύριο στα νησιά του βορείου αιγαίου. Η χώρα θα μείνει χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι εφορίες, πολεοδομίες, δήμοι, νομαρχίες, υπουργεία ενώ και όσοι σχετικεσ ειδησεισ απεργία στα μμμ: Δεν θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας αύριο πέμπτη 10 μαΐου στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το μετρό.

Η αδεδυ προκήρυξε 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για αύριο πέμπτη 6 μαΐου για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς και συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος στις 11:00. Απεργία αύριο στα νησιά του βορείου αιγαίου. Ειδικότερα, αύριο παρασκευή, ακινητοποιημένοι θα είναι όλο το 24ωρο οι συρμοί του μετρό (γραμμή 2&3) και του τραμ, ενώ για τρεις ώρες, από τις 12.00 έως τις 15.00, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στον ηλεκτρικό (ησαπ). Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα;

Απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο Τρίτη ...
Απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο Τρίτη ... from media.caranddriver.gr
Θα εχει απεργια αυριο 17/12 στα μεσα μαζικησ μεταφορας? • μεγάλη απεργία αύριο για κούριερ, ντελιβεράδες και υπαλλήλους εξωτερικών εργασιών. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν ολμε και ποεδην, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός. Τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά αύριο. Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Η ποσ πήρε πίσω την απόφαση για απεργία στα μμμ.

Οι εργαζόμενοι στα σταθερά μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν.

Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) του οασα και οασθ για τα έτη 2020 και 2021 και τι χρειάζονται οι κάτοικοι αττικής και θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της γσεε. Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε. Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα; Τα σωματεία σε τρόλεϊ και λεωφορεία αποφάσισαν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 π.μ. Και για μία ακόμα φορά, η στάση εργασίας που ήταν προγραμματισμένη για την. Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. Οι εργαζόμενοι στα σταθερά μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς εκείνη την εποχή οι εργάτες εργάζονταν από δώδεκα έως και δεκατρείς ώρες ημερησίως.1. Αναλυτικά το πρόγραμμα για το πώς θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Σε στάσεις εργασίας σήμερα πέμπτη 7 ιουνίου και σε 24ωρη απεργία αύριο παρασκευή προχωρά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της εεσστυ.

Στασεισ εργασιασ στα μεσα μαζικησ μεταφορασ στο πλαισιο τησ 24ωρησ γενικησ απεργιασ. Σχετικα tagsαπεργια μεσα μαζικησ μεταφορασ μετρο οσε προαστιακοσ. Την απόφαση έλαβαν οι συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών κατά την χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου. Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με 24ωρες απεργίες. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα.

Απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο Τρίτη ...
Απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο Τρίτη ... from media.caranddriver.gr
Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πώς θα κινηθουν αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η αδεδυ προκήρυξε 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για αύριο πέμπτη 6 μαΐου για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς και συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος στις 11:00. Αναλυτικά το πρόγραμμα για το πώς θα κινηθούν σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Με απεργίες υποδέχονται οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας την είδηση της υπαγωγής των συγκοινωνιακών δεκο στο υπερταμείο των ιδιωτικοποιήσεων. Στασεισ εργασιασ στα μεσα μαζικησ μεταφορασ στο πλαισιο τησ 24ωρησ γενικησ απεργιασ. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν ολμε και ποεδην, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός. Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες.

Οι εργαζόμενοι στα σταθερά μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν.

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε. Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Τι θα ισχύσει στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Τα λεωφορεία, τα τρόλει και το τραμ κινούνται σήμερα τετάρτη έως τις 9 το βράδυ. Δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) και με τα λεωφορεία του οασθ. Και για μία ακόμα φορά, η στάση εργασίας που ήταν προγραμματισμένη για την. Οι εργαζόμενοι στα σταθερά μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς εκείνη την εποχή οι εργάτες εργάζονταν από δώδεκα έως και δεκατρείς ώρες ημερησίως.1. Τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά αύριο. Δεν θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας αύριο πέμπτη 10 μαΐου στα μέσα μαζικής μεταφοράς.