Ρόνι Λόπες / Ολυμπιακός: Προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Ρόνι Λόπες / Το ταλέντο της σίτι και πρώην σταρ της μονακό.

Ρόνι Λόπες / Ολυμπιακός: Προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Ρόνι Λόπες / Το ταλέντο της σίτι και πρώην σταρ της μονακό.. Σίτι τον είχε αγοράσει με 1 εκατ. Οι ερυθρόλευκοι ενισχύονται στα άκρα με την απόκτηση του ρόνι λόπες. «μου αρέσει ν΄ αναλαμβάνω την ευθύνη». Έφτασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) στην αθήνα για να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον ολυμπιακό. Το 2015 η μετακίνηση του λόπες από τη μάντσεστερ σίτι στη μονακό είχε στοιχίσει 12.000.000 ευρώ.

Το ξεκαθάρισε άλλωστε ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του κατά την άφιξη του στο «ελ. Στη σεβίλλη το γλυκό δεν έδεσε για τον λόπες και η πορεία του δεν ήταν η αναμενόμενη, μετά και τον δανεισμό του στη νις. Την φανέλα του ολυμπιακού προβάρει ο ρόνι λόπες, καθώς φαίνεται ότι απομένουν τα τυπικά για να γίνει. Το μεγάλο άλμα στη μάντσεστερ σίτι. Ο 25χρονος πορτογάλος επιθετικός αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία του.

Εξελίξεις με Ολυμπιακό και Πικέρες - Ενδιαφέρον του Ρόνι Λόπες
Εξελίξεις με Ολυμπιακό και Πικέρες - Ενδιαφέρον του Ρόνι Λόπες from www.enwsi.gr
Στην αθήνα ο ρόνι λόπες για λογαριασμό του ολυμπιακού. Ο ολυμπιακός πήρε τον ρόνι λόπες, ένα εξτρέμ με 50 ματς σαν «δεκάρι»!. Ο ρόνι λόπες πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στον ολυμπιακό. Ο 25χρονος πορτογάλος εξτρέμ, ρόνι λόπες, έρχεται στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ολυμπιακό Ο 25χρονος πορτογάλος επιθετικός αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία του. Ο ρόνι λόπες γεννήθηκε στη βραζιλ'ia και συγκεκριμένα στο μπελέμ από βραζιλιάνο πατέρα και πορτογαλίδα μάνα, η οποία είχε γεννηθεί στην αγκόλα. Σύμφωνα με πληροφορία του sdna από την πορτογαλία, ο ολυμπιακός συμφώνησε για τον δανεισμό του ρόνι λόπες, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια πηγή αναμένεται αύριο δευτέρα στην αθήνα για να ολοκληρώσει το deal. Στην αθήνα βρίσκεται ο ρόνι λόπες, προκειμένου να υπογράφει στον ολυμπιακό.

Έρχεται ο ρόνι λόπες για τον ολυμπιακό.

Την δευτέρα (16/08) στην ελλάδα ο ρόνι λόπες!. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 16:34. Την φανέλα του ολυμπιακού προβάρει ο ρόνι λόπες, καθώς φαίνεται ότι απομένουν τα τυπικά για να γίνει. Το ταλέντο της σίτι και πρώην σταρ της μονακό στον ολυμπιακό πήρε το όνομά του απ' τον ρονάλντο. Στη σεβίλλη το γλυκό δεν έδεσε για τον λόπες και η πορεία του δεν ήταν η αναμενόμενη, μετά και τον δανεισμό του στη νις. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 16:18. «μου αρέσει ν΄ αναλαμβάνω την ευθύνη». Είχε γίνει τέτοιος… χαμός τότε που ο λόπες ρωτήθηκε για το εάν θα ήθελε να παίξει με τον νεϊμάρ ή τον κριστιάνο ρονάλντο. Ο ρόνι λόπες γεννήθηκε στη βραζιλ'ia και συγκεκριμένα στο μπελέμ από βραζιλιάνο πατέρα και πορτογαλίδα μάνα, η οποία είχε γεννηθεί στην αγκόλα. Ο ρόνι λόπες στην παρουσίαση του από τη σεβίλλη. Το 2015 η μετακίνηση του λόπες από τη μάντσεστερ σίτι στη μονακό είχε στοιχίσει 12.000.000 ευρώ. Στην ελλάδα ο ρόνι λόπες για να υπογράψει στον ολυμπιακό. Ο ρόνι λόπες βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο του ολυμπιακού και μάλιστα πολύ κοντά στην απόκτηση.

Στην αθήνα ο ρόνι λόπες για λογαριασμό του ολυμπιακού. Είχε γίνει τέτοιος… χαμός τότε που ο λόπες ρωτήθηκε για το εάν θα ήθελε να παίξει με τον νεϊμάρ ή τον κριστιάνο ρονάλντο. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 16:18. «την δευτέρα (16/08) στην αθήνα ο ρόνι λόπες!». Στην αθήνα βρίσκεται ο ρόνι λόπες, προκειμένου να υπογράφει στον ολυμπιακό.

Έρχεται ο Ρόνι Λόπες και… έπεται συνέχεια στον Ολυμπιακό ...
Έρχεται ο Ρόνι Λόπες και… έπεται συνέχεια στον Ολυμπιακό ... from goal.philenews.com
Όπως αναφέρει η πορτογαλική record οι πειραιώτες εδώ κι αρκετό καιρό δουλεύουν την περίπτωση του 25χρονου. Το 2015 η μετακίνηση του λόπες από τη μάντσεστερ σίτι στη μονακό είχε στοιχίσει 12.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορία του sdna από την πορτογαλία, ο ολυμπιακός συμφώνησε για τον δανεισμό του ρόνι λόπες, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια πηγή αναμένεται αύριο δευτέρα στην αθήνα για να ολοκληρώσει το deal. Την δευτέρα (16/08) στην ελλάδα ο ρόνι λόπες!. Ο 25χρονος πορτογάλος επιθετικός αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία του. Ο ρόνι λόπες αναμένεται τη δευτέρα στην ελλάδα για λογαριασμό του ολυμπιακού, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, τότε ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους! Στην αθήνα βρίσκεται ο ρόνι λόπες, προκειμένου να υπογράφει στον ολυμπιακό. Την φανέλα του ολυμπιακού προβάρει ο ρόνι λόπες, καθώς φαίνεται ότι απομένουν τα τυπικά για να γίνει.

Την δευτέρα (16/08) στην ελλάδα ο ρόνι λόπες!.

Το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) ο πορτογάλος εξτρέμ έφτασε στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τη σεβίλλη στους πρωταθλητές ελλάδος οι οποίοι θα. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 16:18. Dec 28, 1995 (25) place of birth: «την δευτέρα (16/08) στην αθήνα ο ρόνι λόπες!». Είχε γίνει τέτοιος… χαμός τότε που ο λόπες ρωτήθηκε για το εάν θα ήθελε να παίξει με τον νεϊμάρ ή τον κριστιάνο ρονάλντο. Την φανέλα του ολυμπιακού προβάρει ο ρόνι λόπες, καθώς φαίνεται ότι απομένουν τα τυπικά για να γίνει. Ο ρόνι λόπες στην παρουσίαση του από τη σεβίλλη. Το ξεκαθάρισε άλλωστε ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του κατά την άφιξη του στο «ελ. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στη σεβίλλη, όμως οι πειραιώτες προσπαθούν εδώ και καιρό να. Στη σεβίλλη το γλυκό δεν έδεσε για τον λόπες και η πορεία του δεν ήταν η αναμενόμενη, μετά και τον δανεισμό του στη νις. Έκλεισε τον ρόνι λόπες ο ολυμπιακός!. Σύμφωνα με πληροφορία του sdna από την πορτογαλία, ο ολυμπιακός συμφώνησε για τον δανεισμό του ρόνι λόπες, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια πηγή αναμένεται αύριο δευτέρα στην αθήνα για να ολοκληρώσει το deal. Ο ρόνι λόπες αναμένεται τη δευτέρα στην ελλάδα για λογαριασμό του ολυμπιακού, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, τότε ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους!

Ξανά στο τραπέζι το όνομα του λόπες!. Ο 25χρονος πορτογάλος επιθετικός αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία του. Ο ολυμπιακός πήρε τον ρόνι λόπες, ένα εξτρέμ με 50 ματς σαν «δεκάρι»!. Το gazzetta γράφει για τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό της σεβίλλης, ρόνι λόπες, την πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία του ισπανικού κλαμπ, που κλείνει στον ολυμπιακό και νιώθει μισός βραζιλιάνος και μισός πορτογάλος. Ο ρόνι λόπες αναμένεται τη δευτέρα στην ελλάδα για λογαριασμό του ολυμπιακού, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, τότε ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους!

«Ψάχνονται» και για Ρόνι Λόπες στο μεγάλο λιμάνι | SportDay.gr
«Ψάχνονται» και για Ρόνι Λόπες στο μεγάλο λιμάνι | SportDay.gr from www.sportday.gr
Το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) ο πορτογάλος εξτρέμ έφτασε στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τη σεβίλλη στους πρωταθλητές ελλάδος οι οποίοι θα. Dec 28, 1995 (25) place of birth: Παράλληλα, με την άφιξη του ρόνι λόπες τη δευτέρα (16/8) για τις υπογραφές, δρομολογούνται εξελίξεις και με τον κώστα μανωλά. Την φανέλα του ολυμπιακού προβάρει ο ρόνι λόπες, καθώς φαίνεται ότι απομένουν τα τυπικά για να γίνει. Το ταλέντο της σίτι και πρώην σταρ της μονακό στον ολυμπιακό. Έφτασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) στην αθήνα για να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον ολυμπιακό. Αποφασισμένος να τα δώσει όλα στον ολυμπιακό είναι ο ρόνι λόπες, όπως παραδέχθηκε στις πρώτες του δηλώσεις. Είναι μόλις 25 ετών (28/12/1995) και.

Το μεγάλο άλμα στη μάντσεστερ σίτι.

Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 16:34. Στην αθήνα ο ρόνι λόπες για λογαριασμό του ολυμπιακού. Στην ελλάδα ο ρόνι λόπες για να υπογράψει στον ολυμπιακό. Στη σεβίλλη το γλυκό δεν έδεσε για τον λόπες και η πορεία του δεν ήταν η αναμενόμενη, μετά και τον δανεισμό του στη νις. Έκλεισε τον ρόνι λόπες ο ολυμπιακός!. Όπως αναφέρει η πορτογαλική record οι πειραιώτες εδώ κι αρκετό καιρό δουλεύουν την περίπτωση του 25χρονου. Στην ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι ο ρόνι λόπες, προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με τον ολυμπιακό. Ο 25χρονος πορτογάλος επιθετικός αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία του. Στην αθήνα βρίσκεται ο ρόνι λόπες, προκειμένου να υπογράφει στον ολυμπιακό. Ο ρόνι λόπες στην παρουσίαση του από τη σεβίλλη. Έκλεισε τον ρόνι λόπες ο ολυμπιακός! Το ξεκαθάρισε άλλωστε ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του κατά την άφιξη του στο «ελ. Ο ολυμπιακός πήρε τον ρόνι λόπες, ένα εξτρέμ με 50 ματς σαν «δεκάρι»!.